План за работа на РО2
#1 Removed user 01.05.2011 20:02
PFC Sozopol
804 Posts

В тази тема предоставяме на вниманието на всички колеги плана за работа на РО2 както сме го обсъдили и приели подреден по ред на приоритетите(може и да претърпят размествания в процеса на работа ако има нужда, както и да се добавят нови точки в него), за да се знае по какво ще се работи и в какъв ред горе долу.
1.Промени при националните отбори, свързани с наградите, организацията на провеждане и участие в националния отбор на играчи. (гласувана)
2.Улесняване на намирането на противник за изиграване на РПС (обсъжда се)
3.Промени при трансферите, свързани със начина на формиране на средната цена, използването и курса на леврото, допустими отклонения от средната цена и др.
4.Промяна в начина на получаване на картони в мачовете, свързани пряко с нивата на агресия на отбора в мача и стила му на игра, и промяна на %-то отношение на получените картони в атака и защита.
5.Въвеждане на глоби за получени жълти и червени картони в мачовете.
6.Премахване на случайния принцип при контузиите и въвеждането на пряка зависимост между получаването на контузия и умората и фитнеса на играча. Пак ще е случайно кои играчи ще получат контузия, но тези с много умора и нисък фитнес ще се контузват доста повече от другите с висок фитнес и без натрупана умора. Въвеждане на правило играчите с натрупана умора над определено ниво да не получават опит в мачовете.
7.Въвеждане на ясни правила при дузпите и евентуално продължения от 30 минути преди да се стигне до дузпи в мачовете на елиминация. Възможност за избор на изпълнителите на дузпите в мача и пряка зависимост на резултата в тях от уменията на вратарите и изпълнителите(евентуално и въвеждане на ново умение на играчите изпълнение на дузпи), естествено пак ще има и определен % шанс.
8.Промяна на коментарите в мачовете с по-съдържателни и отговарящи на ситуациите в мача.
9.Въвеждане на групова фаза в Купа на шампионите и пълен жребий след групите на Лига на Шампионите и Купа на шампионите, на 1/8 финалите първи срещу втори отбори но произволно без схема коя група срещу коя, оттам нататък на случаен принцип.
10.Въвеждане на ограничение за моменталната продажба на суперталантите след закупуването им, както има сега при играчите от ДЮШ и при останалите закупени играчи, да не могат да се препродават веднага.
11.Периодично обновяване на раздела Помощ в играта след въвеждане на промени в нея(поне веднъж на сезон), и поддържането му в актуален вид, тъй като това е мястото откъдето новите играчи най-напред се информират за играта и за правилата в нея.